Гройсман привітав благодійників: Нехай для кожного з нас не буде чужої біди

Гройсман привітав благодійників: Нехай для кожного з нас не буде чужої біди

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав усіх людей доброї волі з Днем благодійництва.

Текст привітання опублікований на Урядовому порталі

«Благодійні організації, фонди, програми та люди доброї волі допомагають мільйонам людей, які перебувають у скруті чи зіткнулися з серйозними проблемами, підтримують тих, хто самотужки не може створити гідні умови для самореалізації і втілення актуальних і непересічних проектів», - йдеться у повідомленні.

Прем'єр-міністр зазначив, що із кожним роком в Україні все більше поширюються різновиди благодійної діяльності та благодійництва. 

«Особливо приємно бачити, як у суспільстві зростає усвідомлення значущості їх соціальної функції. Навіть маленький внесок кожного з нас у шляхетну справу благодійництва зробить щасливішими тисячі людей і все наше суспільство. Тож нехай для кожного з нас не буде чужої біди. Пам'ятаймо, що загальне суспільне благополуччя складається з тисяч дрібних і великих добрих вчинків», - написав Гройсман.

Голова уряду висловив вдячність усім українським благодійникам за чуйність, доброту, віру в людей і в завтрашній щасливий день України, а також побажав усім благодійникам міцного здоров'я і здійснення всіх запланованих проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-