Канада хоче допомогти Україні готувати тренерів для поліції

Канада хоче допомогти Україні готувати тренерів для поліції

Укрінформ
Канада запропонувала Україні допомогу у підготовці тренерів для правоохоронних органів України.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України за підсумками візиту глави МВС Арсена Авакова в Канаду.

Як зазначається, Аваков обговорив з канадськими колегами можливість обміну офіцерами правоохоронної системи для навчання.

За його словами, українські правоохоронці зацікавлені в освоєнні навчальних програм, які використовують канадські колеги, оскільки ці програми включають в себе вивчення як теоретичних, так і практичних знань.

«У коледжі програма підготовки розроблена таким чином, що після короткого курсу теорії у слухачів є можливість застосувати знання на практиці, у реальних умовах. Нам буде цікаво і корисно отримати знання саме тут», – зазначив міністр.

У навчальному закладі функціонують 55 курсів за різними напрямами. Зокрема, слухачі вивчають навіть особливості досліджень біологічного матеріалу, а також роботу з вибухонебезпечними предметами та функціонування поліграфу.

Крім того, канадський поліцейський коледж для вищого офіцерського складу є єдиним навчальним закладом країни, в якому готують фахівців для усіх правоохоронних органів Канади, зокрема – фахівців-вибухотехніків.

Під час візиту глави МВС України до канадського поліцейського коледжу сторони домовилися підготувати та підписати найближчим часом меморандум про співпрацю. У ньому будуть закріплені усі досягнуті домовленості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-