У Херсоні припинили діяльність потужної мережі незаконних гральних закладів

У Херсоні припинили діяльність потужної мережі незаконних гральних закладів

Укрінформ
В Херсоні співробітниками ГУ ДФС в області, УСБУ в області та прокуратури області виявлено і припинено діяльність розгалуженої мережі гральних закладів.

Про це  кореспондентові Укрінформу розповіла начальник відділу комунікацій Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області Ірина Сальник.

"23 листопада слідчі та оперативні працівники ГУ ДФС в Херсонській області та співробітники управління СБУ в області, під процесуальним керівництвом прокуратури області, припинили незаконну діяльність розгалуженої мережі незаконних гральних закладів у місті Херсоні. Ці заклади знаходились на території Херсона у 19-ти різних місцях, проте всі вони функціонували, так би мовити, під одним "дахом". Для здійснення підпільного бізнесу використовували 276 карток для гравців азартних ігор та відповідних флеш-накопичувачів, за допомогою яких здійснювався доступ до розваг, 270 системних блоків, 10 серверів, 24 одиниці іншої комп'ютерної техніки та аксесуарів - на загальну вартість понад 1,7 млн гривень", - розповіла Сальник.

Уся ця технічна база вилучена під час проведення слідчо-оперативних заходів. Також виявлено 59 тис. гривень готівки та чорнова бухгалтерія.

Як повідомила Сальник, для створення у цих підпільних гральних закладах комфортних умов для гравців їх забезпечували там також алкогольними напоями, що реалізовувались без необхідних на те дозвільних документів.

"На даний час це найпотужніша підпільна мережа гральних закладів, які були викриті у Херсоні. Стосовно того, хто є господарем чи господарями цієї мережі інформація поки що не розголошується", - зазначила Сальник.

Наразі слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-