Одеська поліція ввела в дію операцію «Сирена» через стрілянину у місті

Одеська поліція ввела в дію операцію «Сирена» через стрілянину у місті

Фото
Укрінформ
Через стрілянину в Малиновському районі Одеси і поранення з автоматичної зброї жителя міста, якого госпіталізували, поліція ввела в дію операцію «Сирена», розшукуючи злочинця на автомобілі марки Mercedes.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ НП в області, передає Укрінформ.

«Сьогодні, 3 серпня, у дворі багатоповерхівки на вулиці Малиновського невідомий вистрілив у чоловіка. Потерпілий, особа якого встановлена, отримав поранення та був госпіталізований. Правопорушник з місця події втік на автомобілі Mercedes сріблястого кольору», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські встановлюють обставини стрілянини і здійснюють оперативно-розшукові заходи з затримання зловмисника.

Правоохоронці розглядають кілька версій скоєння злочину, вирішується питання про його правову кваліфікацію.

Для встановлення місця знаходження та затримання зловмисника в місті введена поліцейська операція «Сирена».

Як стало відомо, від отриманого поранення потерпілий помер. За фактом умисного вбивства поліцейські розпочали провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-розшукові заходи.

Як повідомляв Укрінформ, Херсонська обласна прокуратура спрямувала до суду обвинувальний акт стосовно співробітника поліції, який вчинив хуліганські дії із застосуванням зброї під час інциденту на дорозі.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-