На Прикарпатті реконструюють школу

На Прикарпатті реконструюють школу

Велике будівництво
Укрінформ
На Прикарпатті проведуть термінову корекцію робочого проєкту капремонту Красноїльської школи, де передбачать додаткові роботи у системі водовідведення та гідроізоляції фундаментів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Івано-Франківська ОДА.

«Відбулося виїзне засідання комісії обласної державної адміністрації з питань обстеження стану системи водовідведення та проведення капітального ремонту фасаду приміщення Красноїльської ЗОШ I-III ступенів Верховинського району. Комісією рекомендовано відповідним службам провести терміново коректуру робочого проєкту в якому передбачити додаткові роботи із капітального ремонту системи водовідведення (дренажу) та заходів по гідроізоляції існуючих фундаментів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, комісія встановила, що через повінь у 2020 році дренажна система будівлі школи виведена з ладу, що призвело до пошкодження вертикальної гідроізоляції та фундаменту.

В облдержадміністрації повідомили, що за програмою Президента «Велике будівництво» в селі Красноїлля проведуть масштабну роботу із реконструкції будівлі школи з добудовою навчального корпусу та спортивної зали. Для цього з ДФРР скерували 18 млн грн, ще 2 млн грн направили з місцевих бюджетів.

Читайте також: Велике будівництво: Під Харковом завершують ремонт під’їзду до аеропорту

Як повідомлялося, програму «Велике будівництво» торік започаткували з метою масштабної розбудови якісної інфраструктури України. Основна задача проєкту у 2021 році — будівництво чи реконструкція 6,6 тис. км доріг, 74-ох шкіл, 54-ох дитсадків, 28-ми медичних закладів, понад 140-ка приймальних відділень та 340-ка медичних амбулаторій у сільській місцевості, 24-ох басейнів та 78-ми інших спортивних об’єктів та по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-