У готелі на Одещині отруїлися діти, які приїхали на відпочинок з Києва

У готелі на Одещині отруїлися діти, які приїхали на відпочинок з Києва

Укрінформ
Фахівці Держпродспоживслужби розслідують спалах гострої кишкової інфекції серед дітей, які відпочивали у готелі «BUGAS SEA VIEW» у Білгород-Дністровському районі Одеської області.

Про це повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби України, передає Укрінформ. 

«Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області розслідує спалах захворювання на гостру кишкову інфекцію серед дітей, які відпочивали у готелі «BUGAS SEA VIEW» в Одеській області. Про спалах стало відомо 27 липня, до інфекційного відділення Білгород-Дністровської міської багатопрофільної лікарні госпіталізовано з попереднім діагнозом «гострий гастроентероколіт» 9 дітей віком до 15 років», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Отруєння у дитсадку на Буковині: бактерії всюди — у стравах, посуді та воді

Зазначається, що за попередніми даними, захворіли діти, які прибули на відпочинок з Києва у складі групи кількістю 90 дітей. Проживали у готелі «BUGAS SEA VIEW» ТОВ «БЛЕК СІ ХОТЕЛ ГРУП» та харчувались у ресторані готелю.

З метою встановлення причин та умов виникнення захворювань Овідіопольським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби розпочато санітарно-епідеміологічне розслідування з відбором проб для проведення відповідних лабораторних досліджень. Санітарно-епідеміологічне розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-