Біля Бердичева будують дворівневу розв'язку для маршруту Київ – Кишинів

Біля Бердичева будують дворівневу розв'язку для маршруту Київ – Кишинів

Велике будівництво
Укрінформ
Під Бердичевом на Житомирщині будують нову дворівневу транспортну розв’язку на автошляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський. Загалом протягом року відремонтують близько 50 км цієї дороги.

Як повідомила у Фейсбуці Служба автомобільних доріг у Житомирській області, проєкт виконується за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», передає Укрінформ.

«Транспортна розв’язка поблизу Бердичева є частиною нового маршруту між двома столицями – Київ та Кишинів. Маршрут на території України проходитиме через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Протяжність всього маршруту становить 570 км, з них по Україні – 410 км», - зазначили в облавтодорі.

Велике будівництво на Житомирщині / Фото: Житомирська ОДА

На сьогодні на об'єкті встановити монолітні стійки та опори, тривають роботи з відсипки земляного полотна.

Читайте також: Будівельники завершують ремонт головної дороги Черкаської області

Крім того, як повідомляє Житомирська ОДА, на тій же трасі М-21 днями стартував ремонт ділянки 50 - 71 км поблизу Коростеня. На ділянці 60 - 62 км вже укладають вирівнюючий шар дорожнього полотна. Згідно з проєктом, роботи завершать до кінця 2022 року.

«У 2021 році в рамках президентської програми «Велике будівництво» буде відремонтовано близько 50 кілометрів шляху М-21. Загалом у Житомирській області до кінця року відновимо 118 кілометрів доріг державного значення», - заявили в ОДА.

Як повідомлялось, цього року за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» відкриють ще один новий маршрут – трасу М-30 Стрий – Ізварине. За словами координатора програми, заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка, дорога стане найдовшою (1 400 км) і з’єднає схід і захід країни.

Фото: Житомирська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-