Будівельники завершують ремонт головної дороги Черкаської області

Будівельники завершують ремонт головної дороги Черкаської області

Велике будівництво
Укрінформ
У Черкаській області завершуються роботи із відновлення двох ділянок автодороги Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомляє служба автомобільних доріг області, передає Укрінформ.

Зараз будівельники підрядної організації ТОВ «Австострада» влаштовують дорожню розмітку та знаки, оздоблюють автобусні зупинки та здійснюють укріплення узбіч.

У рамках поточного середнього ремонту влаштовано новий конструктив дорожнього одягу, який складається з наступних шарів: основа зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Автодорога державного значення Н-16 – маршрут, що проходить через всю область зі сходу на захід, з’єднує лівобережну частину Черкащини із західною частиною, з містом Умань. Починається від міста Золотоноша, і проходить через міста Черкаси, Сміла, Шпола, Звенигородка, Тальне та Умань. Є найдовшою автодорогою Черкащини, протяжність Н-16 становить 208,1 км.

Читайте також: Укравтодор ремонтує шлях на Канів за технологією «укочуваний бетон»

Торік у рамках програми Президента «Велике будівництво» на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша - Черкаси - Сміла - Умань загалом було відновлено дорожнє покриття на 67,2 км.

Цього року в межах програми відновлюється 12 ділянок автодороги Н-16 у всіх районах Черкаської област. Загалом цьогоріч планується відновити 115,1 км цієї автодороги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-