У Львові відкрили почесне консульство Індонезії

У Львові відкрили почесне консульство Індонезії

Фото
Укрінформ
У Львові 22 липня відкриє свої двері Почесне Консульство Республіки Індонезія.

Про це заявив під час брифінгу голова Львівської ОДА Максим Козицький, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу ЛОДА.

«Сьогодні когорта почесних консульств, які є на Львівщині, поповниться Почесним консульством однієї з найбільших країн південно-східної Азії – Індонезії. Це 21 консульство у Львові, включаючи Генеральні», - сказав Козицький.

Читайте також: Україна відкрила посольство в Албанії

Він підкреслив, що відкриття Консульства - це ще один крок до розвитку багатовекторної співпраці, зокрема економічної.

Очолить установу Почесний консул Республіки Індонезія у Львові Андрій Іонов. Його представив Надзвичайний і Повноважний Посол Індонезії в Україні Юдді Кріснанді, який із робочим візитом перебуває на Львівщині.

«Нам надзвичайно приємно відкривати сьогодні одне з багатьох Почесних консульств, які вже тут є у Львові. І маю честь представити Андрія Іонова, який стане тим мостом, який зможе зробити стосунки наших двох країн тіснішими», - заявив Кріснанді.

Він додав, що мав плідну розмову з головою Львівської ОДА, під час якої обговорювали перспективу співпраці між Індонезією і Україною, зокрема Львівською областю та Львовом, які показують надзвичайно швидкий розвиток, а також потенціал для співпраці в економічній, торговельній, освітній галузях, туризмі та культурі.

Читайте також: В ОАЕ відкрили посольство Ізраїлю

«Сподіваюсь, що Почесне консульство у Львові буде працювати на благо як урядів обох країн, так і громадян та представників бізнесу»,- наголосив посол.

Іонов своєю чергою зазначив, що для нього це велика честь стати почесним консулом і він докладе «всіх зусиль для того, щоб розвивати так звану економічну дипломатію, і не забувати про підсилення та розвиток культурних відносин між двома країнами».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-