Обвинуваченого в підпалі «Епіцентру» на Миколаївщині хочуть відправити до психлікарні

Обвинуваченого в підпалі «Епіцентру» на Миколаївщині хочуть відправити до психлікарні

Укрінформ
Обвинуваченого у підпалі "Епіцентру" в місті Первомайськ на Миколаївщині хочуть відправити до психіатричного закладу з посиленим режимом нагляду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Миколаївська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно 37-річного жителя Первомайська, який обвинувачується у підпалі магазину "Епіцентр" у місті Первомайськ та у закінченому замаху на умисне вбивство двох або більше осіб (ч.2 ст.194 та ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Читайте також: Підпал «Епіцентру» на Миколаївщині: підозрюваний має психічні розлади

"2 лютого цього року близько 12.30 год зловмисник прибув до "Епіцентру" та для знищення магазину, у відділі, де продаються лакофарбові матеріали, взяв пляшку розчинника «Уайт-спірит», зняв кришку та облив нею інші коробки з цим засобом. Після чого за допомогою запальнички підпалив пляшку та кинув її на прилавок”, - йдеться в повідомленні.

Вогнем було знищено орієнтовно 4000 кв м площі магазину та товар у будівельному супермаркеті.

Після підпалу зловмисника помітили охоронці магазину та спробували його затримати.

Читайте також: Троє дітей підпалили кафе в історичному центрі Херсона

"У ході затримання палій чинив опір і завдав ударів гострою частиною сокири двом охоронцям. Наразі зловмисник поміщений до психіатричного закладу із посиленим режимом нагляду”, - зауважили у прокуратурі.

Як повідомляв Укрінформ, 20 липня у Херсоні засудили до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном двох молодиків за підпал синагоги у 2020 році.

Фото: myk.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-