З аеропорту Львова евакуюють людей через «замінування» - фото

З аеропорту Львова евакуюють людей через «замінування» - фото

Оновлено
Укрінформ
У міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького евакуюють працівників та пасажирів через повідомлення про замінування, поліція обстежує територію.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

«Правоохоронці перевіряють повідомлення про замінування аеропорту у Львові. Проводиться евакуація працівників та пасажирів, поліцейські обстежують приміщення аеропорту та прилеглу територію», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Столичні правоохоронці затримали псевдомінера

Зазначається, що у середу, 21 липня, близько 9.25 до поліції надійшло повідомлення від працівників служби безпеки аеропорту про те, що на території аеропорту виявлено підозрілу сумку, в якій може бути вибухівка.

На місці події працюють слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Опівдні поліція повідомила, що з аеропорту вивезли та знешкодили сумку, в якій могла бути вибухівка.

«Поліцейські перевірили повідомлення про замінування аеропорту… Підозрілу сумку, в якій могла бути вибухівка, спеціалісти-вибухотехніки, дотримуючись усіх заходів безпеки та використовуючи спецобладнання, вивезли та знешкодили за межами приміщення аеропорту», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було евакуйовано понад 300 працівників та пасажирів, правоохоронці обстежили приміщення аеропорту та прилеглу територію - вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Попередньо, вибухівки у сумці не було, все вилучене направлено на експертне дослідження, додали в поліції.

Фото: ГУ Нацполіції на Львівщині

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-