Із Тернополя до Івано-Франківська тепер можна їхати по хорошій дорозі

Із Тернополя до Івано-Франківська тепер можна їхати по хорошій дорозі

Велике будівництво
Укрінформ
На автодорозі національного значення Н-18 на 25 км траси – маршруту з Тернополя до Івано-Франківська влаштовано верхній фінішний шар покриття.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Тернопільська ОДА.

Дорожники укріпили основу, влаштували вирівнюючий шар та 5-сантиметровий шар щебенево-мастикового асфальтобетону на всій протяжності ділянки, за винятком підходів до мосту на обході Бучача, які ремонтуватимуться капітально разом зі спорудою.

«Крім оновлення покриття, у населених пунктах встановлюють освітлення, пішохідні доріжки, замінюють дорожні знаки та монтують бар’єрне огородження. На небезпечних ділянках тротуару у селі Дарахів встановили перильну огорожу», - йдеться в повідомленні ОДА.

Автодорогу Н-18 Івано-Франківськ — Бучач — Тернопіль не ремонтували з 1990-х років. Зі стартом програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочався ремонт усієї протяжності автошляху на Тернопільщині. Торік почали ремонтувати 10 кілометрів від смт Дружба до Дарахівського перехрестя. У 2021 році нове покриття облаштують до межі з Прикарпаттям.

Читайте також: На Тернопільщині почали ремонт 170-кілометрової дороги, яка чекала 30 років

Як повідомляв координатор «Великого будівництва», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко, за програмою президента до кінця 2023 року оновлять всю мережу загальнодержавних доріг країни, що становить понад 20 тисяч км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-