На Закарпатті Mercedes Vito зіткнувся з вантажівкою, серед постраждалих - діти

На Закарпатті Mercedes Vito зіткнувся з вантажівкою, серед постраждалих - діти

Фото
Укрінформ
На Закарпатті поліція встановлює обставини ДТП на трасі Київ - Чоп, внаслідок якої одна жінка загинула, ще троє госпіталізовані до лікарні. Серед постраждалих двоє малолітніх дітей.

Про це повідомляють на офіційному сайті Поліції Закарпаття, передає Укрінформ.

“Слідчі поліції Сваляви встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди неподалік села Ганьковиця по трасі Київ-Чоп. Трагедія сталася сьогодні вранці. Попередньо з’ясовано, що 33-річний житель Берегівщини на автомобілі Mercedes Vito не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою MAN, якою керував 37-річний львів’янин”, - йдеться в повідомленні поліції.

Уточнюється, що внаслідок зіткнення 23-річна пасажирка мікроавтобуса померла на місці події. Водій Mercedes Vito та ще двоє малолітніх дітей (2014 та 2015 року народження), які перебували у мікроавтобусі, госпіталізовані до лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Запоріжжі маршрутка потрапила в ДТП – 13 постраждалих

Як інформують в поліції, для встановлення всіх об’єктивних обставин аварії у справі буде призначено ряд експертиз.

Фото: zk.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-