У Хусті готове рятувати життя нове приймальне відділення лікарні

У Хусті готове рятувати життя нове приймальне відділення лікарні

Велике будівництво
Укрінформ
На Закарпатті у Хусті за програмою президента “Велике будівництво” завершили реконструкцію приймального відділення Центральної районної лікарні.

Як передає Укрінформ, про це повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький у Фейсбуці.

"Під час капітального ремонту приймальне та дитяче відділення лікарні перепланували під відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги. Будівельні роботи та благоустрій території вже завершили, наразі очікують дозвільних документів на здачу будівлі в експлуатацію та новітнє обладнання для модернізованого відділення", - написав Білецький.

У лікарні вже змонтували апарат ультразвукової діагностики, рентгенографічну систему Perform-X та 32-зрізовий комп'ютерний томограф Aquilion Lightning загальною вартістю понад 18 млн грн. Кошти виділено з державного бюджету.

“Таке потужне оснащення дозволить проводити оперативне діагностування хворих, встановити точний діагноз, а отже і допомогти у швидкому одужанні мешканців Хуста і Хустського району”, - наголосив Мирослав Білецький.

Читайте також: У Луцьку реконструювали приймальне відділення обласної лікарні - фото

Заступник керівника Офісу Президента, координатор програми “Велике будівництво” Кирило Тимошенко раніше повідомив, що у 2021 році по всій Україні планують створити 177 сучасних приймальних відділень лікарень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-