У курортній Затоці другий день шукають 13-річного хлопця, батько якого потонув у морі

У курортній Затоці другий день шукають 13-річного хлопця, батько якого потонув у морі

Фото
Укрінформ
На Одещині у курортному селищі Затока другий день шукають 13-річного хлопця з Черкащини, батько якого 17 липня потонув у морі, коли купався разом із сином.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДСНС в Одеській області у Фейсбуці.

"Не гарна та сумна звістка надійшла з курортного селища Затока, що засмутила одеситів цього вихідного дня.

О 13 годині 30 хвилин (17 липня - ред.) працівниками рятувального посту на пляжі бази відпочинку «Ірина» вилучено з води без ознак життя 49 річного чоловіка, мешканця Черкаської області.

Під час з’ясування обставин події стало відомо, що чоловік перебував у воді разом із 13 річним сином. До пошуку дитини вздовж берегової лінії залучені правоохоронці і місцеві мешканці. Рятувальники проводять обстеження морського дна на місці трагічної події. Робота водолазів ускладнена мілководдям на цій ділянці акваторію та сильним забрудненням води", - йдеться у повідомленні.

Станом на 7 годину 18 липня обстежили 5 км берегової лінії і 800 кв. м морського дна. Зниклої дитини не знайдено. До проведення пошукових робіт від ДСНС залучено 5 рятувальників (із них 3 водолази), 1 плавзасіб та 1 одиниця техніки.

Читайте також: У Польщі в озері втопився 2-річний хлопчик з України

Речниця ДСНС в Одеській області Марина Мартиненко у коментарі Суспільному повідомила, що пошуки зниклого хлопця тривають. До пошуків залучили катер UMC-600 та шестеро рятувальників, троє з яких – водолази. Берегову лінію обстежують 15 поліцейських, а поверхню води за допомогою двох водяних скутерів перевіряють двоє рятувальників з посту порятунку на воді.

Як повідомляв Укрінформ, у Чернігівській області під час купання у ставку потонули двоє братів, хлопчикам було 10 та 14 років.

Фото: @DSNSODE

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-