На кордоні з Білоруссю п’яний далекобійник зніс шлагбаум

На кордоні з Білоруссю п’яний далекобійник зніс шлагбаум

Відео
Укрінформ
П'яний водій автоцистерни у пункті пропуску на кордоні з Білоруссю виїхав на смугу зустрічного руху і протаранив шлагбаум.

Про це повідомляє Держприкордонслужба, передає Укрінформ.

"Нестандартну ситуацію у пункті пропуску "Виступовичі" спричинив водій автоцистерни... Рухаючись на в’їзд в Україну, великогабаритний транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху, збив шлагбаум та зупинився на території пункту пропуску. Як виявилося, водій вантажівки був напідпитку", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Держприкордонслужби, водій зізнався, що вживав спиртне уже після того, як пройшов оформлення на білоруській стороні.

Читайте також: Прикордонники не отримували від Білорусі офіційних повідомлень про «закриття кордону»

Як зазначається, водій отримав аж шість адмінпроваджень. Зокрема, від прикордонників Житомирського загону - за злісну непокору прикордонному наряду (ст. 185-10 КУпАП) та порушення прикордонного режиму (ст. 202 КУпАП). А співробітники Нацполіції оформили адмінпровадження ще за чотирма статтями: порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна (ст. 124), нетверезе водіння (ст. 130), водіння без документів (ст. 126) та дрібне хуліганство (ст. 173).

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-