На Миколаївщині розбився вертоліт, є загиблі

На Миколаївщині розбився вертоліт, є загиблі

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині гелікоптер приватного агропідприємства впав на полі біля с. Зайве Новоодеської територіальної громади Миколаївського району, загинули двоє людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС Миколаївської області.

"17 липня о 05:46 на спецлінію “101” надійшло повідомлення про пожежу гелікоптера приватного агропідприємства, який зазнав катастрофи та впав на полі біля с. Зайве Новоодеської територіальної громади Миколаївського району.... Під час польоту в гелікоптері Mi-2 перебували двоє людей, які внаслідок авіакатастрофи загинули", - йдеться у повідомленні.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

У ДСНС зазначають, що пожежу на 6 кв. м, вогнеборці о 06:15 локалізували та о 06:35 — ліквідували. Для встановлення обставин надзвичайної ситуації додатково залучені оперативна група ГУ ДСНС України у Миколаївській області та співробітники поліції.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Водночас у відділі комунікації поліції Миколаївської області уточнили, що  внаслідок катастрофи загинули члени екіпажу 42 та 47 років. 

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

"При виконанні перельоту з метою проведення аерохімічних робіт гелікоптер впав та загорівся, внаслідок чого загинули двоє членів екіпажу 42-х та 47-ми років", - йдеться у повідомленні.

Фото: Національна поліція
Фото: Національна поліція
Читайте також: ДБР назвало помилки та порушення, через які розбився Ан-26 з курсантами
Фото: Національна поліція
Фото: Національна поліція

Наразі поліція забезпечує охорону місця події до приїзду комісії Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами для встановлення обставин і причин аварії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-