У Миколаєві відкриють басейн для юних спортсменів

У Миколаєві відкриють басейн для юних спортсменів

Велике будівництво
Укрінформ
Сучасний 25-метровий басейн із супутньою інфраструктурою побудують у Миколаєві для вихованців Обласної дитячо-юнацької спортивної школи; проєктування басейну вже завершено.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Миколаївської облдержадміністрації. 

Зазначається, що торік за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» вже оновили частину спортивної школи. Тут з’явився сучасний багатофункціональний зал, де одночасно можуть займатися секції з різних видів спорту.

«Ми маємо амбітні плани та не зупиняємося на досягнутому. Цьогоріч планується реставрувати другу частину цього об’єкта», - заявив заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Трайтлі.

Читайте також: На Закарпатті після капремонту відкрили найбільший шкільний басейн

Він повідомив, що проєктно-кошторисна документація другої черги реконструкції вже готова. Згідно з проєктом, збудують повнорозмірний 25-метровий плавальний басейн та добудують кілька споруд, аби розширити функціональні можливості спортивної школи.

Як повідомлялось, цього року за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» в Україні збудують і відремонтують 29 басейнів і 80 стадіонів, якими зможуть користуватися дорослі й діти. Крім того, за словами координатора програми, заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка, відкриють 95 шкіл та 70 дитсадків по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-