У Чернігові через блокування поставок піску зупинилося будівництво - мер

У Чернігові через блокування поставок піску зупинилося будівництво - мер

Укрінформ
У Чернігові через блокування поставок піску зупинилась робота будівельної галузі.

Про це у четвер на засіданні виконкому заявив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, передає кореспондент Укрінформу.

"Зупинилось абсолютно все - виробництво бетону, житлове будівництво, будівництво доріг тощо. Вибачте, але це не жарти. У державі за це хтось має понести відповідальність", - сказав мер.

Читайте також: Гостиний двір фінансуватиметься за рахунок «Великої реставрації» - Ткаченко

Атрошенко закликав посадовців Державного бюро розслідування та Національного антикорупційного бюро розібратися з причиною припинення поставок піску до Чернігова і дати оцінку діям відповідальних за це осіб.

"Усі автомобілі з піском зупиняють і блокують роботу. Чому це роблять саме у літній сезон і в кого вистачає на таке совісті та розуму - питання риторичне. Якщо там є якісь юридичні питання до компанії, яка видобуває пісок, то чому вони виникли саме в літній сезон? Кому це вигідно?", - запитав міський голова.

Читайте також: Будинок-монстр на Подолі: це одоробло таки введуть в експлуатацію?

За його словами, через відсутність піску терміни здачі в експлуатацію ряду об’єктів змінені. Зокрема, доріг та розв’язок, ремонт і будівництво яких у Чернігові зараз у розпалі.

Атрошенко зазначив, що сьогодні місту потрібно 40 машин піску. З них 20 мають бути спрямовані на капітальний ремонт історичного Валу, Гарматну алею якого планують закінчити до 30-річного ювілею незалежності України. За попередньою домовленістю, Вал має потрапити в президентську програму "Велике будівництво", частиною якої є "Велика реставрація".

Дізнатися, хто є постачальником піску для будівельної галузі Чернігова, хто і де зупиняє завантажені ним машини, агентству поки що не вдалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-