Капітальний ремонт шляхопроводу почали поблизу Кропивницького

Капітальний ремонт шляхопроводу почали поблизу Кропивницького

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг (Укравтодор) розпочинає відновлення штучної споруди на 708 кілометрі дороги М-30 Стрий – Ізварине. Капітальний ремонт шляхопроводу між Кропивницьким та селищем Нове розпочинаємо 16 липня.

Про це Укравтодор повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Споруда не ремонтувалася більш ніж 40 років і перебуває в передаварійному стані. Ремонтуємо шляхопровід у межах програми Президента України "Велике будівництво" як частину найдовшого в країні маршруту М 30 Стрий – Ізварине. Дорога буде швидкісним коридором між західними та східними областями України та стане найдовшою трасою країни: майже 1400 км. З них 183,9 км пролягає територією Кіровоградщини", - йдеться у повідомленні.

В Укравтодорі зауважують, що рух транспорту буде здійснюватися через промислову зону Кропивницького.

"Відновити рух плануємо вже на початку жовтня, а до кінця року – завершити повний комплекс робіт", - зазначили в держагентстві.

Читайте також: У Святошинському районі будують дитсадок на 130 місць

За амбітним планом Укравтодору, у 2021 році в Кіровоградській області буде відремонтовано 273 км доріг загального користування державного значення. Протягом будівельного сезону торік в області було відремонтовано 97 км доріг. Наразі роботи тривають на 108,4 км автошляху М-30 у Кіровоградській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-