На Черкащині завершили оновлення приймальних відділень лікарень

На Черкащині завершили оновлення приймальних відділень лікарень

Фото
Укрінформ
У Черкаській області на 100% завершили проєкт реконструкції приймальних відділень лікарень, що виконується за програмою «Велике будівництво».

Як передає Укрінформ, про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці голова Черкаської ОДА Олександр Скічко. 

Він поінформував, що сучасні приймальні відділення вже працюють у Черкаській обласній лікарні, Третій Черкаській міській лікарні, Смілянській міській лікарні, Уманській міській лікарні, а також у Золотоніській, Канівській, Корсунь-Шевченківській та Звенигородській багатопрофільних лікарнях.

«Буваючи в цих відділення, я щоразу запитував враження персоналу та пацієнтів. Медики твердять: новий інтер’єр змінює ставлення до роботи. У комфорті працюється краще. Пацієнти ж особливо радіють новому обладнанню. Саме так відбувається зміна підходів до лікування. А ми тим часом уже працюємо над новими медичними проєктами», - коментує Скічко.

На Черкащині завершили оновлення приймальних відділень за програмою «Велике будівництво» / Фото: facebook/AleksandrSkichko

Масштабне оновлення приймальних відділень за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» передбачає переоснащення лікарень таким чином, аби пацієнти одразу отримували діагностику і в разі необхідності – невідкладну хірургічну або медикаментозну допомогу. Збільшення швидкості й комплексний підхід допоможуть рятувати більше життів.

Читайте також: На Буковині реконструювали відділення екстреної медичної допомоги

Як повідомляв координатор програми «Велике будівництво», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко, цього року відкриють 177 оновлених приймальних відділень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-