Минулої доби на Львівщині госпіталізували трьох осіб з укусами змій

Минулої доби на Львівщині госпіталізували трьох осіб з укусами змій

Укрінформ
До лікувальних закладів Львівської області 10 липня було доставлено трьох осіб з діагнозом – укус змії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"10 липня до лікувальних закладів Львівської області з діагнозом – укус змії госпіталізовано трьох осіб. Усі потерпілі у стані середньої важкості. Так, зокрема, о 14:55 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в Перемишлянську центральну районну лікарню госпіталізовано жінку 1987 року народження, з діагнозом – укус змії пальця правої стопи. Потерпіла - жителька м. Львів", - йдеться в повідомленні.

О 17:48 надійшло повідомлення про те, що в Турківську лікарню в приймальне відділення поступила дівчина, 2008 року народження, з діагнозом – укус змії в ліву гомілку. Потерпіла - жителька с. Свидник Східницької селищної територіальної громади.

Читайте також: На Львівщині внаслідок укусу змії 9-річний хлопчик потрапив до реанімації

Цього ж дня о 20:00 надійшло повідомлення про те, що в Турківську лікарню в приймальне відділення поступила жінка 1970 року народження, з діагнозом – укус змії в праву п’ятку. Потерпіла - жителька с. Карпатське Боринської селищної територіальної громади Самбірського району.

Читайте також: На Львівщині 15-річна дівчина потрапила у реанімацію через укус змії

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає жителів області бути обережними та уважними, відправляючись на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – потрібно не панікувати, не наближатись і не робити різких рухів. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-