У Миколаєві вандали підпалили техніку, що ремонтує міст

У Миколаєві вандали підпалили техніку, що ремонтує міст

Фото, відео
Укрінформ
У Миколаєві вночі невідомі підпалили дорожню техніку, яка ремонтувала Варварівський міст. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області, передає Укрінформ.

"За словами охоронця, до місця розташування дорожньо-будівельної техніки підійшли троє невідомих осіб із пластиковими ємностями у руках. Зловмисники облили невідомою сумішшю автомобіль для фрезування марки Wirtgen та підпалили, але, щойно побачили охоронця, втекли", - йдеться у повідомленні.

Оглянувши місце події, слідчо-оперативна група вилучила фрагменти горіння автомобіля, а також дві пластикові ємності, в одній з яких наявна невідома речовина. Вказані ємності зловмисники залишили, тікаючи від охоронця. Все вилучене поліцейські направили на експертизу.

Читайте також: Росія висловила протест через спалення «картонного Кремля» під посольством у Києві

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу», що карається позбавленням волі на строк до десяти років.

Читайте також: Ремонт Офісу Президента після акції на Банковій обійдеться майже у ₴1,6 мільйона – ДУС

За повідомленням пресслужби ДСНС України в Миколаївській області, сигнал про вказану пожежу на спецлінію 101 надійшов 28 червня о 02:06. Йшлося про пожежу машини для холодного фрезування WIATGEN w200 на вул. Веселинівська у мкр Варварівка м. Миколаєва. "О 02:21 вогнеборці ліквідували пожежу на площі 2 кв.м, її спричинив підпал", - йдеться у повідомленні рятувальників.

Водночас ЗМІ із посиланням на слова начальника Служби автодоріг у Миколаївській області Олександра Антощука інформують, що невідомі за допомогою запальної суміші підпалили також асфальтоукладач. Його вдалося врятувати, а фрезер повністю знищено вогнем. Ніхто з людей, за інформацією Антощука, не постраждав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-