Вбивство у Білогородці: підозрюваний дає свідчення, йому загрожує пожиттєве

Вбивство у Білогородці: підозрюваний дає свідчення, йому загрожує пожиттєве

Укрінформ
Чоловік, якого правоохоронці у вівторок затримали за підозрою у вбивстві та підпалі будинку у Білогородці Київської області, наразі почав співпрацю зі слідством.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко під час пресконференції в Укрінформі на тему: «Правоохоронна система України: як змінилася громадська оцінка за рік пандемії і що думають українці про право держави на застосування сили під час протестів».

«Щодо жорстокого вбивства у Білогородці, то підозрювана особа затримана, вона почала співпрацю зі слідством, її очікує підозра за частиною 2 статтею 115 ККУ – це вбивство з особливо обтяжуючими мотивами, і у подальшому буде кримінальна справа, суд і рішення суду. Якщо суд його визнає винним, то може бути (покарання - ред.) аж до пожиттєвого ув’язнення», - уточнив Геращенко.

Читайте також: Вбивство у Білогородці: підозрюваного затримали й помістили в ізолятор

Як повідомлялося, у п’ятиповерховому житловому будинку в Білогородці 21 червня о 13:20 у квартирі на третьому поверсі стався вибух з послідуючим горінням. Пожежа розповсюдилась на четвертий і п’ятий поверхи, а також покрівлю.

На місці пожежі виявили загиблу особу. Ще двоє осіб потрапили до лікарні.

У поліції Київщини поінформували, що причиною вибуху і пожежі у житловому будинку у Білогородці Київської області стала спроба приховати вбивство.

Читайте також: Внаслідок вибуху в Білогородці постраждали близько 100 осіб

Правоохоронці затримали підозрюваного у справі і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-