На кордоні з Польщею запрацювали ще три пункти пропуску

На кордоні з Польщею запрацювали ще три пункти пропуску

Укрінформ
У польській частині автомобільних пунктів пропуску «Зосин – Устилуг», «Долгобичув – Угринів» та «Кросценко – Смільниця» відновилися пропускні операції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МВС.

«Зазначені пункти пропуску почали роботу сьогодні, 23 червня, з 01:00 (за київським часом). Вже за перші кілька годин роботи у зазначених пунктах пропуску прикордонники оформили понад 250 осіб та близько 100 транспортних засобів», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, пункт пропуску «Устилуг» перетнуло 130 осіб та близько 40 транспортних засобів, в «Угриневі» було оформлено більш як 70 осіб, 22 легковики та автобуси, у «Смільниці» перетнуло кордон майже 50 осіб та 36 транспортних засобів.

Відтак з 23 червня на українсько-польському кордоні функціонують усі вісім автомобільних пунктів пропуску.

Водночас між Україною і Польщею поки що не відновлено залізничне сполучення, яке було призупинено на початку пандемії коронавірусу. Ряд громадських організацій Польщі зареєстрували петицію до уряду Польщі з вимогою про відновлення залізничного сполучення з Одеси, Києва та Львова до Перемишля.

За інформацією Прикордонної служби РП, на кордоні Польщі з Росією та Білоруссю наразі функціонують лише окремі автомобільні пункти пропуску.

Читайте також: На кордоні з Угорщиною відкривають пункт пропуску, що був «на карантині»

Як повідомляв Укрінформ, 22 червня у ДПСУ поінформували, що з 23 червня відновлюється робота 3 пунктів пропуску на кордоні з Польщею.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-