На Прикарпатті завершився ремонт траси Татарів – Кам’янець-Подільський

На Прикарпатті завершився ремонт траси Татарів – Кам’янець-Подільський

Велике будівництво
Укрінформ
За програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» завершився ремонт траси Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у Верховинському та Надвірнянському районах Івано-Франківської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) у Фейсбуці.

Зазначається, що на цій автодорозі уже укладено нове покриття і нанесено свіжу розмітку. Попереду – встановлення дорожніх знаків, бар’єрного огородження тощо.

"Маршрут Татарів – Кам’янець-Подільський є гідною альтернативою популярним серед туристів доріг до гірських курортів на Прикарпатті. Дорога є частиною «Золотого кільця Карпат». Вона перетинає три області: Івано-Франківську, Тернопільську і Хмельницьку", - додають в Укравтодорі.

Загальна її довжина у межах лише Івано-Франківської області дорівнює майже 178 км. Цього року на трасі Р-24 планується також побудувати один міст та капітально відремонтувати дві штучні споруди за Національною програмою відновлення мостів.

Торік за програмою "Велике будівництво" два шари покриття влаштували на 53,6 км траси Р-24, зокрема у Верховинському районі, який став першим районом Прикарпаття із повністю відновленими дорогами державного значення.

Читайте також: Завершується ремонт дороги Харків – Гороховатка

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко раніше розповів, що за президентською програмою планується відбудувати до кінця 2023 року всю мережу доріг національного значення довжиною 20 тис. км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-