Завершується ремонт дороги Харків – Гороховатка

Завершується ремонт дороги Харків – Гороховатка

Велике будівництво
Укрінформ
У Харківській області наближаються до завершення ремонтні роботи на дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклея – Гороховатка, які проходять у рамках програми Президента «Велике будівництво».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) у Фейсбуці.

Зазначається, що загальна протяжність ділянки, що відновлюється, становить 14,2 км. На ділянці від траси М-03 через села Веселе і Савинці дорожники вже приступили до влаштування верхнього шару ЩМА. Раніше на всій протяжності ділянки, що ремонтується, вже були влаштовані основа з щебенево-піщано-цементної суміші та вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону.

Підрядній організації ТОВ «Славдорстрой» ще залишається зміцнити узбіччя з використанням відфрезерованого матеріалу, встановити чотири автопавільйони, бортовий камінь, нанести дорожню розмітку і встановити нові дорожні знаки. Закінчення робіт на цьому об'єкті заплановано на кінець літа.

Загалом у 2021 році в рамках «Великого будівництва» Укравтодор планує відновити у Харківській області 146,7 км доріг державного значення.

Читайте також: На Чернігівщині завершується ремонт дороги Ніжин – Пирятин

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко розповів, що відновлення доріг місцевого значення є пріоритетним, оскільки саме цими дорогами щодня користується більшість українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-