Ярмарок міжнародних можливостей International Camp зібрав близько тисячі харків'ян

Ярмарок міжнародних можливостей International Camp зібрав близько тисячі харків'ян

Фото
Укрінформ
Ярмарок міжнародних можливостей International Camp зібрав близько тисячі харків'ян, переважно молодь, у саду Шевченка в центрі міста.

Про це у коментарі Укрінформу сказала менеджер ярмарку, голова комісії з питань розвитку міжнародного співробітництва та туризму Молодіжної ради, що діє при Харківській міській раді, Яна Щербань.

"Це перший такий ярмарок не тільки у Харкові, але і в Україні. Наша мета - ознайомити молодь з міжнародними можливостями, включаючи обмін студентами, стажування молодих фахівців, волонтерство, доступ до грантів, туризм та культурні зв'язки", - зазначила Щербань.

Ярмарок міжнародних можливостей у Харкові/Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

На головній алеї саду Шевченко, біля фонтанів, було розміщено близько 30 демонстраційних наметів, де зібрана інформаційна література на тему дня, афіши, банери, відеофільми. Консультанти з компаній-учасниць розповідали відвідувачам про особливості навчання та перебування у різних країнах, а також пояснювали, як налагодити зв'язки з закордонними вишами.

Читайте також: На Харківщині жінок із сільської місцевості навчатимуть бізнес-навичкам

Молодіжна рада - консультативно-дорадчий орган при Харківському міському голові, який був створений у грудні 2015 року. Рада взаємодіє з молодіжними радами в Польщі, Німеччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-