У Дніпрі через негоду продовжує руйнуватися набережна

У Дніпрі через негоду продовжує руйнуватися набережна

Фото
Укрінформ
У місті Дніпро через рясний дощ, який випав у ніч на 18 червня, ще на одній ділянці Січеславської набережної обвалилася огорожа.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу Дніпровської міської ради.

«Комунальники зараз дістають усі елементи огорожі, що обвалилися, з річки Дніпро. Після того, як настане стійка суха погода, наші підрядники розпочнуть роботи з відновлення усієї ділянки набережної. Попередньо - це близько 900 метрів огорожі, але точно стане відомо після проведення інструментального обстеження», – зазначив заступник міського голови, директор департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Михайло Лисенко.

Читайте також: У курортних Кирилівці та Приморську злива затопила бази відпочинку

При цьому, за його словами, самі підпірні стіни - у гарному стані, а обвалилася оздоблювальна плитка, яку з невідомих причин у 2005 р. встановлювали без цементного розчину.

Нині усі потенційно небезпечні ділянки огородили для проходу пішоходів, там працює комунальна техніка.

У Дніпрі через негоду продовжує руйнуватися набережна / Фото: Дніпровська міська рада

Як інформує пресслужба ДСНС, у Дніпрі внаслідок інтенсивних дощів залишаються частково підтопленими 62 приватні житлові будинки та 120 дворогосподарств.

«Станом на 07 год. 19 червня у м. Дніпро в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах внаслідок ускладнення погодних умов (інтенсивні дощі продовжувались протягом 17-18 червня) залишаються частково підтопленими 62 приватних житлових будинки та 120 дворогосподарств (з 2 червня всього було частково підтоплено 109 приватних житлових будинків та 200 дворогосподарств)», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Дніпрі через дощі підтопленими залишаються пів сотні приватних будинків

Протягом доби 18 червня підрозділами ДСНС відкачано 63 тис. 639 м3 води (з початку робіт – 483 тис. 41 м3 води).

Роботи з відкачуванню води тривають, від ДСНС залучено 20 осіб та 23 одиниці техніки, з них 15 мотопомп.

Як повідомляв Укрінформ, 9 червня у місті обвалилося перильне огородження на набережній Дніпра в районі Монастирського острова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-