На Львівщині у Самборі відкрили стадіон імені Броварського

На Львівщині у Самборі відкрили стадіон імені Броварського

Велике будівництво
Укрінформ
За президентською програмою «Велике будівництво» у Самборі на Львівщині відкрили стадіон імені Лева Броварського.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«У Самборі відкрили стадіон імені Лева Броварського… Реконструювали спортивну арену в межах ініціативи Президента зі створення в кожній області об’єкта спортивної інфраструктури «25 спортивних магнітів», за програмою «Велике будівництво», - написав очільник області.

Читайте також: На Рівненщині завершили реконструкцію перших об'єктів програми «Велике будівництво»

Він зазначив, що загальна кошторисна вартість стадіону склала понад 25 млн грн, і це кошти з міського, обласного та державного бюджетів. Ремонтні роботи тривали 2 роки, він розрахований на понад 2 тис. глядацьких місць.

Тепер на стадіоні є комфортні трибуни, сучасна система поливу футбольного поля, оновлений газон, бігові доріжки, а замість аварійних споруд – зручне адміністративне приміщення з роздягальнями.

«Вважаю, відкриття нового стадіону у Самборі – це, в першу чергу, великий вклад у здорове та активне майбутнє громади… Цей стадіон – це приклад того, як спільними зусиллями можемо реалізувати такі важливі об’єкти в області», - підкреслив Козицький.

Читайте також: Уряд спрямував ₴4,5 мільярда на ремонт інфраструктури в громадах - Шмигаль

Він додав, що окрім занять спортом, тут діє також клас-музей на честь Заслуженого тренера України Лева Броварського, де зібрані найкращі спортивні експонати, що розповідають відвідувачам про футбольну історію міста.

Як повідомлялося, за словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, цьогоріч у межах програми «Велике будівництво» в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури. Частка проєктів соціальної інфраструктури у «Великому будівництві-2021» сягатиме 70%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-