У Чернівцях центри вакцинації запрацюють в музеї, на ринку, автовокзалі та біля фаст-фуду

У Чернівцях центри вакцинації запрацюють в музеї, на ринку, автовокзалі та біля фаст-фуду

Інфографіка
Укрінформ
Найближчими вихідними у Чернівцях запрацює одразу 5 центрів масової вакцинації населення від коронавірусу. Один стаціонарний - у палаці культури "Юність Буковини" та 4 мобільних - на Калинівському ринку, у музеї, на автовокзалі та біля місцевого фаст-фуду.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька ОДА, передає Укрінформ.

"Буковинці у найближчі дні зможуть зробити щеплення від COVID-19 у п’ятьох центрах масової вакцинації. Стаціонарний пункт щеплень працюватиме у «Юності Буковини», що на вулиці Героїв Майдану, 5, у четвер, п’ятницю та суботу, 17-19 червня. Мобільні центри вакцинації діятимуть у п’ятницю та суботу, 18-19 червня, за адресами: Калинівський ринок, сектор 5, медпункт; Ozzy Fast Food, проспект Незалежності, 96А; краєзнавчий музей, вулиця Ольги Кобилянської, 28; автовокзал «Вест Буковина», вулиця Руська, 248У", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Роботу центрів масової вакцинації змінили через свято Трійці

Усі центри вакцинації у Чернівцях працюватимуть з 10:00 до 16:00.

Здійснювати щеплення будуть мобільні медичні бригади вакциною CoronaVac/Sinovac Biotech.

Імунізуватимуть усіх охочих.

"Для цього необхідно записатися на вакцинацію в мобільному додатку чи через сайт "Дія". Однак буковинцям, які заздалегідь не змогли зробити цього, допоможуть безпосередньо у центрі вакцинації", - додали в обласній адміністрації.

Також для проведення вакцинації необхідно взяти із собою паспорт та ідентифікаційний код.

Читайте також: Депутатам Ради роблять щеплення вакциною Pfizer

Станом на 16 червня у Чернівецькій області першу дозу вакцини від коронавірусу отримали вже 28 тисяч 104 людини, із них 5 тисяч 652 особи отримали другу дозу щеплення.

В Україні від початку вакцинальної кампанії щеплено 1 543 265 осіб, повністю імунізовані 287 884 особи (двоє з них отримали одну дозу за кордоном).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-