У Вінниці зіткнулися п'ять авто, мопед і тролейбус – є постраждалі

У Вінниці зіткнулися п'ять авто, мопед і тролейбус – є постраждалі

Фото
Укрінформ
У Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода за участю п'яти автомобілів, мопеда і тролейбуса, у якій травмувалися троє людей, зокрема двоє неповнолітніх.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на поліцію Вінницької області.

За попередньою інформацією слідства, близько 18 години 15 червня кермувальниця BMW допустила зіткнення з мопедом Honda під керуванням 17-річного вінничанина, який рухався в попутному напрямку, та потім зіткнулась з іномаркою Chevrolet. Від удару водій мопеда, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з авто Ford Focus та Volkswagen. Після зіткнення з іномаркою BMW кермувальниця Chevrolet виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з іномаркою Renault та тролейбусом під керуванням 61-річного вінничанина.

Унаслідок ДТП 17-річний водій мопеда та його 16-річна пасажирка госпіталізовані. Травмувалася і 29-річна кермувальниця Chevrolet, її госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні. Інші учасники ДТП не постраждали.

Водії були освідувані, вони тверезі.

Читайте також: На Херсонщині Audi зіткнулося з вантажівкою: загинуло подружжя і їх шестирічна дитина

Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Поліція призначила низку експертиз для встановлення причин дорожньо-транспортної пригоди.

Фото: vn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-