На Черкащині звели новий шляхопровід

На Черкащині звели новий шляхопровід

Велике будівництво
Укрінформ
У місті Городище на Черкащині відкрили рух шляхопроводом, який у межах президентської програми "Велике будівництво" звели замість збудованого більше 58 років тому.

Про це повідомляє у Фейсбуці Служба автомобільних доріг у Черкаській області, повідомляє Укрінформ.

"Сьогодні перші автомобілі проїхалися відновленим, реконструйованим шляхопроводом через залізницю у місті Городище на автодорозі національного значення Н-01 Київ – Знам’янка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили на підприємстві, наразі завершуються опоряджувальні роботи на новому шляхопроводі та біля нього. Тривають роботи із висаджування дерев навколо шляхопроводу замість вирубаних під час будівництва, влаштовується зовнішнє освітлення, розбирається тимчасова об’їзна асфальтована дорога та демонтується тимчасовий залізничний переїзд. Також завершується влаштування водовідведення з будови шляхопроводу. Незабаром розпочнуться роботи із влаштування дорожньої розмітки.

Старий шляхопровід через залізницю був побудований ще у 1962 році. В результаті його довготривалої експлуатації (більше 58-ти років), негативного впливу кліматичних умов, збільшення інтенсивності руху автомобільного транспорту, у тому числі великовагового більше 40 тонн, сталося руйнування балок прогонових будов, деформаційних швів та асфальтобетонного покриття.

Торік у серпні старий шляхопровід демонтували.

Читайте також: На Львівщині розпочались дорожні роботи за проєктом «Мале Карпатське коло»

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко розповів, що цього року буде відремонтовано або збудовано 6 500 км доріг і 150 мостів по всій Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-