«Майданчик Януковича» у Каневі перетворився на Центр авіації поліції

«Майданчик Януковича» у Каневі перетворився на Центр авіації поліції

Фото
Укрінформ
Новостворений Центр авіаційного забезпечення Нацполіції розташований на вертодромі «Гелікоптерного майданчика Канів» на площі 8,6 га - того майданчика, який був побудований за часів президентства Віктора Януковича.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці поінформував заступник директора Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Ярослав Тракало.

“Два ангари для обслуговування авіації та сучасний центр управління польотами на 225 посад для осіб цивільного персоналу. У перспективі – додаткові приміщення для бортів авіації та готельний комплекс для проживання співробітників. Так виглядає новостворений Центр авіаційного забезпечення Нацполіції, розташований на вертодромі «Гелікоптерного майданчика Канів» на площі 8,6 га. Саме того майданчика, який був побудований для обслуговування владної верхівки часів утікача Януковича”, - поінформував Тракало.

Читайте також: «Вертолітний майданчик Януковича» у Каневі передали Нацполіції

Він уточнив, що цей майданчик раніше було передано до сфери управління Нацполіції, завдяки чому було зекономлено майже 300 млн грн бюджетних коштів.

Центр авіаційного забезпечення Нацполіції обслуговуватиме потреби мешканців Київської та Черкаської областей, додав Тракало.

Як повідомляв Укрінформ, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков проінспектував Центр авіаційного забезпечення Нацполіції, що базується на вертодромі «Гелікоптерного майданчика Канів».

Фото: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-