Прикордонники викрили нелегальне виробництво пального на ₴54 мільйони

Прикордонники викрили нелегальне виробництво пального на ₴54 мільйони

Укрінформ
На території Харківської області було проведено низку санкціонованих обшуків на заводі з виробництва пального та заправках: вилучено 738 000 літрів нафтопродуктів, обладнання, фінансово-господарську документацію, комп’ютерну техніку на загальну суму 54 мільйони гривень.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ

Про можливе виробництво пального з компонентів, завезених за так званими сірими схемами, дізналися співробітники оперативно-розшукового управління Східного регіонального управління ДПСУ. За отриманою інформацією, ділки отримували частину сировини з Російської Федерації, яку в подальшому використовували в виробництві контрафактного пального. Виготовлений контрафакт реалізовували на заправках у Харківській та сусідніх областях.
Читайте також: Російський бензин: ДФС арештувала корпоративні права компаній, пов’язаних із Медведчуком

Вказана інформація встановленим порядком була надана до слідчого управління ДФС України в Харківської області. На підставі наданих матеріалів в рамках кримінального провадження за ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» спільна міжвідомча група за силової підтримки бійців прикордонного загону «Дозор» провели санкціоновані обшуки. Слідчі заходи тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-