На Київщині збудували та реконструювали 7 шкіл

На Київщині збудували та реконструювали 7 шкіл

Велике будівництво
Укрінформ
У Київській області завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», за якою минулого року в регіоні збудували та реконструювали сім шкіл, 3 160 учнів отримали покращені умови навчання. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

До того ж, упродовж 2020 року в області збудували та реконструювали шість дитсадків, що допомогло створити 525 нових місць у садочках і поліпшити умови навчання для 288-ми дошкільнят.

«Разом із командою облдержадміністрації ми будуємо нові дитячі садки, щоб маленькі жителі Київщини з найменшого віку могли зростати в безпечних і сучасних умовах. Ми оновлюємо наші школи та забезпечуємо їх мультимедійним обладнанням, щоб наші учні мали доступ до всіх новітніх технологій. У рамках програми «Велике будівництво» ми робимо це комплексно та паралельно на низці об’єктів. Усе це задля того, щоб діти мали всі передумови для якісного та повноцінного розвитку», – заявив голова Київської ОДА Василь Володін.

За його словами, у 2021 році розвиток освітньої інфраструктури у Київській області продовжується. На даний момент тривають роботи з покращення умов у п’яти школах і шести садочках. На двох об’єктах, які реалізуються на Київщині, ступінь готовності вже перевищує 50%: йдеться про реконструкцію опорного навчального закладу Красятицьке НВО в смт Красятичі Поліської територіальної громади та будівництво дитячого садка на 75 місць в с. Синяк Вишгородського району.

«У результаті будемо мати 140 нових місць у садочках і поліпшення умов навчання для 510 дошкільнят, а в новозбудованих школах навчатимуться 1 540 учнів», – зазначив Володін.

Читайте також: За програмою Президента цьогоріч профінансують 11 спортивних об’єктів

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко розповів, що протягом 2021 року за президентською програмою побудують та оновлять 95 шкіл і 70 садочків у різних регіонах країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-