Карантин у Миколаєві: міськвиконком просить дозволити працювати транспорту

Карантин у Миколаєві: міськвиконком просить дозволити працювати транспорту

Укрінформ
Виконком Миколаївської міської ради просить регіональну Комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій скасувати обмеження щодо руху громадського транспорту, яке діє з 3 квітня.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на офіційний сайт Миколаївської міської ради.

«Виконком Миколаївської міської ради прийняв Звернення до регіональної комісії з питань ТЕБ та НС при Миколаївській облдержадміністрації. У ньому йдеться про перегляд обмежень щодо тимчасової заборони на території міста Миколаєва регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів громадським транспортом», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Хотіти рибку з’їсти і в воду не лізти»: у Миколаєві не платитимуть бізнесменам, які порушують карантин

Зазначається, що члени виконавчого комітету підтримують представників малого та середнього бізнесу (у сфері пасажирських перевезень) і їхнє права на роботу без додаткового обмеження в часі.

Читайте також: У Миколаєві від COVID-19 померли дві породіллі

«Зважаючи на соціальну напруженість, що виникла внаслідок запровадження додаткових протиепідемічних обмежень, з метою недопущення негативного впливу на економічну ситуацію, просимо переглянути додаткові обмеження щодо заборони на території міста Миколаєва, запроваджені з 03.04.2021», - зазначається у зверненні членів міськвиконкому.

Читайте також: Посилений карантин у Миколаєві - на зупинках виникли черги, а транспорт застряг у заторах

Наразі Миколаївщина продовжує перебувати в червоній карантинній зоні. Станом на 27 квітня виявлено 62256 підтверджених випадків COVID-19. З них 314 за останню добу.

Як повідомляв Укрінформ, 26 квітня у Миколаєві сотні підприємців вийшли на мітинг з вимогою зняти транспортні обмеження. У місті перевезення пасажирів дозволені з 6.00 до 10.00, а також з 16.00 до 20.00. Міський голова Олександр Сєнкевич пообіцяв їм звернутися до комісії ТЕБ та НС з проханням про послаблення карантинних обмежень.

Читайте також: У Миколаєві підприємці протестують проти локдауну

В Україні за минулу добу, 26 квітня, зареєстрували 7 915 нових випадків коронавірусної хвороби, летальних випадків - 432.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-