У Миколаєві підприємці вимагають зняти транспортні обмеження під час локдауну

У Миколаєві підприємці вимагають зняти транспортні обмеження під час локдауну

Фото
Укрінформ
У Миколаєві понад три сотні підприємців вийшли на акцію протесту проти локдауну.

До працівників ринків долучилися водії маршруток, які вимагають, щоб їм дозволили працювати у звичному режимі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Кілька десятків мікроавтобусів привезли людей, які оточили центральну площу міста – Соборну – та прилеглі вулиці.

Підприємці пікетують приміщення Миколаївської міської ради і вимагають дати їм можливість повернутися на свої робочі місця. Вони кричать "Ганьба!" та тримають плакати: "Досить знущатися над людьми", "Ні - транспортній блокаді", "Разом ми сила" та інші. Люди обурені, що вимоги, які вони озвучили під час попередньої акції, ніхто не почув.

Варто зазначити, що з 26 квітня у Миколаєві дещо послабили карантинні вимоги. Зокрема, розширено графік роботи міського громадського транспорту: перевезення дозволені з 6.00 до 10.00, а також з 16.00 до 20.00. Досі транспорту дозволялося працювати на дві години менше.

Що ж до працівників непродовольчих ринків, то, попри заборону, минулими вихідними більшість з них працювала. Проте покупців на ринках небагато через обмежену роботу транспорту.

Миколаївщина вже майже чотири тижні перебуває в червоній карантинній зоні. Станом на 26 квітня в області виявлено 61 942 підтверджені випадки COVID-19, з них 375 - за останню добу.

Читайте також: Бюджет Києва через карантин недоотримав 7,5 мільярда - Кличко

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня у Миколаєві працівники непродовольчих ринків та магазинів вийшли на акцію протесту проти локдауну, через який вони не можуть працювати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-