Муніципальне партнерство: U-LEAD запрошує до участі в розробці проєктів

Муніципальне партнерство: U-LEAD запрошує до участі в розробці проєктів

Децентралізація
Укрінформ
Програма «U-LEAD з Європою» оголошує «Ініціативу з проєктів муніципального партнерства» для виявлення та сприяння розробці проєктів місцевого розвитку, які можуть бути подані до національних і міжнародних інституцій на фінансування.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні Програми у Фейсбуці.

Метою ініціативи є вдосконалити спроможність громад:

- успішно формулювати та розробляти проєкти;

- зміцнити муніципальне партнерство;

- надати можливість громадам отримати доступ до наявних ресурсів фінансування для реалізації інвестиційних проєктів.

Передбачається, що проєкти мають спрямовуватися на покращення рівня життя людей, якості послуг та наявної інфраструктури у житлово-комунальній сфері, сфері транспорту, водопостачання та водовідведення, енергетики, охорони навколишнього середовища та адаптації до кліматичних змін, а також у сфері охорони здоров’я, освіти, культури, соціальної допомоги, туризму чи розвитку бізнесу.

Читайте також: U-LEAD розробила застосунок про динаміку адмінтерреформи

«Ініціатива продемонструє громадам важливість та переваги муніципального партнерства у реалізації проєктів місцевого розвитку такого масштабу та значення, які зможуть зацікавити ключові фінансові установи, що працюють в Україні - державні установи, донорські партнерські організації, вітчизняні банки та міжнародні фінансові установи, і які будуть краще відповідати вимогам різних фінансових інструментів», - йдеться в повідомленні.

До участі в цій ініціативі запрошуються громади-партнери з 24 областей України, які бачать спільні можливості ефективного управління ресурсами для розвитку та покращення якості життя своїх мешканців. Програма «U-LEAD з Європою» буде переважно орієнтуватися на громади з населенням менше ніж 50 000 осіб.

Кінцевий термін подання запитань для роз’яснення: 20 травня 2021 року. Кінцевий термін подання заявки: 25 травня.

Інформаційна сесія відбудеться онлайн 5 травня 2021 року. Форму для реєстрації можна завантажити за посиланням https://bit.ly/3tKsEI4  та надіслати на електронну адресу: projects.u-lead@gopa.de.

Як повідомлялося, Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами - членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян та розширює можливості громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-