Донеччина і Рівненщина обмінялися досвідом розбудови спортивних об’єктів

Донеччина і Рівненщина обмінялися досвідом розбудови спортивних об’єктів

Велике будівництво
Укрінформ
Cпортивні об’єкти, що реалізуються в рамках проєкту Президента України «Велике будівництво», відвідала у Краматорську делегація Рівненщини.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби ОДА.

«Задля обміну досвідом було оглянуто хід будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу з басейнами, льодову арену, а також спортивно-оздоровчий комплекс з футбольним полем, майданчиком для пляжного волейболу. На Донеччині вже реалізовано п'ять об'єктів спортивної інфраструктури - три стадіони, спортивний комплекс та крите футбольне поле», - йдеться у повідомленні.

За словами голови Рівненської ОДА, цього року в рамках «Великого будівництва» в області зводять чотири спортивні об’єкти. Так, у Здолбунові відновили будівництво нового спортзалу ДЮСШ. 84% готовності має басейн у Дубному. Наполовину збудований фізкультурно-оздоровчий комплекс з двома басейнами у Костополі. Будівельна готовність спортивної арени на 3000 місць у Рівному становить понад 40%.

Минулого року у рамках проєкту Президента «Велике будівництво» на Рівненщині було збудовано 4 спортивні об’єкти в містах Сарни, Дубровиця, Костопіль та селі Бродниця Вараського району.

На Донеччині реалізовано п'ять об'єктів спортивної інфраструктури - три стадіони, спортивний комплекс та крите футбольне поле.

Читайте також: На Донеччині відремонтували автодорогу до Шахівської школи

Як повідомляло агентство, з 22 квітня делегація з Рівненської області перебуває на сході України. Напередодні рівняни відвідали земляків-рятувальників, які відбудовують зруйноване житло від артилерійських обстрілів, ознайомилися з об’єктами «Великого будівництва» та Центрами безпеки.

Читайте також: Укравтодор відремонтує 58 кілометрів об'їзної дороги Харкова

Президентська програма «Велике будівництво» у 2021 році спрямована на проєкти соціальної інфраструктури та на економічний розвиток регіонів. У межах цієї програми в Україні буде завершено близько 300 об’єктів соціальної інфраструктури.

Національний проєкт "Велике будівництво" був ініційований Президентом Зеленським восени 2019 року. Його мета – побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні.

Фото: rv.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-