Укравтодор відремонтує 58 кілометрів об'їзної дороги Харкова

Укравтодор відремонтує 58 кілометрів об'їзної дороги Харкова

Велике будівництво
Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) за програмою "Велике будівництво" впродовж 2021-2022 років відремонтує 58 кілометрів об’їзної дороги Харкова. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова Укравтодору Олександр Кубраков у своєму блозі на Ліга.Блоги.

Кубраков розповів, що роботи з капітального ремонту об’їзної дороги Харкова проведуть на 58 кілометрах — на ділянках, які є найбільш зруйнованими. Це близько двох третин об’їзної дороги, загальна довжина якої становить 82,7 км.

«Держава інвестує у цей інфраструктурний проєкт 1,8 млрд грн. За ці кошти підрядники перетворять об’їзну на автошлях європейського зразка. Це ще один приклад того, як держава допомагає вирішувати проблеми міст, підвищуючи економічну спроможність усієї країни», - зазначив він.

До кільцевої входять відрізки 5 різних трас: М-03 Київ — Харків — Довжанський, М-18 Харків — Сімферополь — Алушта — Ялта, Р-78 Харків — Зміїв — Балаклія — Гороховатка та 2 під’їзди до аеропорту «Харків» з боку Довжанського та Києва. Географічно ділянки ремонту охоплять північно-західну, північну, північно-східну та південно-східні частини кільцевої дороги. Ремонт третини, що залишилася — перспектива майбутніх років.

«Об’їзна дорога навколо Харкова — це далеко не єдина в Україні дорога, яка отримає нове життя. За перший рік роботи президентської програми «Велике будівництво» відбудовано таких 4 056 км по всій країні», - підкреслив очільник Укравтодору.

Читайте також: На Харківщині відремонтують міст через Сіверський Донець

Як повідомляв Укрінформ, заступник голови Офісу Президента і координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що у планах «Великого будівництва» на 2021 рік – збудувати і оновити 6500 км доріг та 245 штучних споруд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-