Вбивство 7-річної дівчинки на Херсонщині: підозрюваний вчинив самогубство у СІЗО

Вбивство 7-річної дівчинки на Херсонщині: підозрюваний вчинив самогубство у СІЗО

Укрінформ
У слідчому ізоляторі в Херсоні звів рахунки з життям 62-річний чоловік, якого підозрювали у зґвалтуванні та вбивстві семирічної Марійки Борисової, що сталося у березні 2021 року у селищі Щасливе.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції в Херсонській області Тетяна Скуба.

«Так, підтверджую цю інформацію», - сказала речниця.

Наразі про деталі та обставини того, що сталося, у поліції не коментують та відсилають до адміністрації слідчого ізолятора.

У пресслужбі обласної прокуратури агентству повідомили, що Херсонською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 115 з позначкою «самогубство» КК України. У прокуратурі кажуть, що тіло підозрюваного сьогодні зранку виявили у камері СІЗО, де він утримувався.

Розпочато досудове розслідування.

Обставини смерті будуть встановлені у ході проведення повного, всебічного та об’єктивного досудового розслідування, зазначають у прокуратурі.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що чоловік повісився.

Як повідомляв Укрінформ, тіло 7-річної Марії Борисової, яка зникла ввечері 7 березня, виявили 11 березня в селищі Щасливому під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді. Попередньою причиною смерті дівчинки є механічна асфіксія, тобто удушення.

14 березня повідомили про підозру у зґвалтуванні та умисному вбивстві малолітньої дитини 62-річному чоловіку, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, він був знайомим родини загиблої.

Коли підозрюваного затримували, то поліцейські знайшли його з порізаними венами.

Чоловікові було повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) та ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-