В Олександрії звели нове приймальне відділення - фото

В Олександрії звели нове приймальне відділення - фото

Велике будівництво
Укрінформ
У центральній міській лікарні Олександрії за програмою президента "Велике будівництво" звели нове відділення екстреної медичної допомоги площею майже 500 квадратних метрів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Кіровоградської ОДА.

«Велике будівництво» дає можливість не лише осучаснити наші медичні заклади в частині створення нових приймальних відділень. Насамперед держава подбала про якісно новий підхід до надання екстреної медичної допомоги. Це діагностика і лікування», – зазначив виконуючий обов’язки голови Кіровоградської ОДА Валерій Жалдак.

Будівельні роботи практично завершені. Залишилося облаштувати територію. На цей проєкт було скеровано близько 14 мільйонів гривень. За словами головного лікаря Олександрійської міської лікарні Віктора Приходька, вже у травні відділення прийматиме пацієнтів.

«У відділенні працюватиме щонайменше 4 лікарів, 6 медичних сестер та інший персонал. Із техніки маємо апарат УЗД, монітори для пацієнтів. Чекаємо на встановлення томографа», - додав Приходько.

Складовою програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині у 2020-2021 роках стали понад 200 об’єктів у дорожній галузі, освіті, культурі, спорті та медицині.

Читайте також: В Хусті завершили ремонт приймального відділення опорної лікарні

Як повідомляв Укрінформ, заступник керівника Офісу Президента та координатор “Великого будівництва” Кирило Тимошенко повідомив, що у 2021 році планується завершити реконструкцію 177 приймальних відділень, що допоможе значно швидше рятувати життя пацієнтів.

Фото: www.kr-admin.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-