СБУ перевіряє, як Одещина захищена від терористів і диверсантів

СБУ перевіряє, як Одещина захищена від терористів і диверсантів

Фото
Укрінформ
СБУ та інші силові структури розпочали на території Суворовського району Одеси та в селі Усатове триденну перевірку захищеності об’єктів від можливих терористичних посягань.

Про це у Фейсбуку повідомляє Управління СБУ в Одеській області, передає Укрінформ.

"У заходах беруть участь підрозділи СБУ, Національної поліції, Національної гвардії, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби, ДСНС, Військової служби правопорядку, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування", - йдеться у повідомленні.

Контрдиверсійна перевірка СБУ на Одещині / Фото: Ігор Ткаченко, Укрінформ

Головними завданнями є перевірка ефективності напрацьованих алгоритмів захисту об’єктів підвищеної небезпеки та ключових державних об’єктів, військових, стратегічно важливих об’єктів критичної інфраструктури тощо.

Зазначається, що тренувальні заходи проходять в умовах максимально наближених до реальних, та із дотриманням прав і свобод громадян. При цьому в окремих районах можливе тимчасове запровадження обмежувальних заходів.

Читайте також: СБУ перевела в режим підвищеної готовності підрозділи в усіх областях

У зв’язку з цим СБУ простить жителів та гостей регіону із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців, а також бути пильними - надавати інформацію про підозрілих осіб, факти чи наміри здійснення протиправної діяльності, виявлення вибухонебезпечних предметів чи необґрунтованих польотів безпілотників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-