На Чернігівщині цьогоріч планують оновити 182 кілометри доріг держзначення

На Чернігівщині цьогоріч планують оновити 182 кілометри доріг держзначення

Велике будівництво
Укрінформ
У Чернігівській області за програмою Президента "Велике будівництво" у 2021 році планують відремонтувати 182 км доріг державного значення, капітально оновити 9 мостів та провести реконструкцію 5 мостів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Чернігівської ОДА.

Зазначається, що наразі тривають ремонтні роботи на міжнародній трасі М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі. У рамках ремонтних робіт передбачане влаштування нового асфальтного покриття, узбіч, безпечних переходів та освітлення.

”За три тижні, що минули з нашого попереднього візиту, дорожники встигли зняти 132,5 тисячі квадратних метрів старого асфальту, покласти сукупно в трьох шарах 62 тисячі квадратних метрів асфальту та влаштувати водопропускну трубу на 91-му кілометрі траси. Пообіцяли не збавляти темпів та не вибиватися з встановленого графіку. Я, зі свого боку, обіцяю й надалі контролювати виконання робіт”, - зауважила голова Чернігівської облдержадміністрації Анна Коваленко

Згідно з планом програми Президента “Велике будівництво”, робочі облаштовують дві ділянки траси на території області: від Калитянського до повороту на Сокирин та від Лемешів до Кіптів.

До кінця цього року на території області також планують відремонтувати ділянку траси М-01 протяжністю 37,64 км, яка проходить через шість населених пунктів Козелецької та Кіптівської громади: села Калитянське, Сираї, Єрків, Гарбузин, Лемеші та Кіпті.

Читайте також: Укравтодор завершить оновлення дороги Лисичанськ – Бахмут у червні цього року

Як повідомляв Укрінформ, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко повідомив, що до кінця 2023 року буде відновлена вся мережа (більше 20 тис. км) загальнодержавних доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-