У Костополі запрацював стадіон, на черзі - два басейни

У Костополі запрацював стадіон, на черзі - два басейни

Велике будівництво
Укрінформ
Спортивну інфраструктуру оновлюють у рамках «Великого будівництва у Костополі на Рівненщині, де реконструювали стадіон та облаштовують два басейни.

Про це перелає Укрінформ із посиланням на пресслужбу облдержадміністрації.

«У Костополі вже запрацював стадіон, реконструйований у рамках проєкту «Велике будівництво». Тепер громада матиме ще й потужний басейн. Міська влада Костополя цьогоріч спрямує 6 млн грн на добудову спорткомплексу. Це 40 відсотків бюджету спортивного об’єкта. Громада матиме сучасний спорткомплекс із двома басейнами та 6-ма спортивними, тренажерними та фітнес залами», - йдеться у повідомленні.

Крім того, спорткомплекс матиме дві чаші басейну - дитячу та дорослу.

Цього року на Рівненщині в рамках програми Президента «Велике будівництво» в експлуатацію планують здати басейни у Костополі та Дубно. Серед спортивних об’єктів і Здолбунівський спортзал, будівництво якого було призупинене, а цьогоріч – поновлене.

Читайте також: На Буковині відремонтували дитсадок

Нині в області вже будують та реконструюють 8 об’єктів із 11 запланованих у цьому році. Для решти закінчують підготовку проєктно-кошторисної документації.

Як повідомляв Укрінформ, програма Президента України «Велике будівництво», що передбачає масштабну розбудову інфраструктури України, стартувала торік 1 березня. У планах на 2021 рік, в частині розбудови соціальної інфраструктури, передбачено побудувати чи реконструювати 95 шкіл, 70 садочків, 80 стадіонів, 29 басейнів, 177 приймальних відділень лікарень.

Фото: rv.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-