На Луганщині виявили великий схрон з боєприпасами

На Луганщині виявили великий схрон з боєприпасами

Фото
Укрінформ
Поліція виявила арсенал у жителя Привілля, що під Лисичанськом.

Про це в Фейсбуці повідомила начальниця Відділу комунікації поліції Луганської області, передає Укрінформ.

«190 одиниць різного виду боєприпасів - постріли ВОГ-17М та ПГ-7С, ручні камулятивні гранати, РПГ, вишибні заряди та тротилові частини до гранат ПГ-7Л, вишибні двигунні заряди до ПТРК «Конкурс», набої різного калібру – весь цей смертоносний арсенал був надійно прихований 41-річним мешканцем м. Привілля», - ідеться в повідомленні.

На Луганщині виявили схрон з боєприпасами

Цього громадянина слідчі в березні цього року оголосили у розшук за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого статтею 260 КК України (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності), як учасника НЗФ так званої ЛНР.

В рамках проведення досудового слідства за цим кримінальним провадженням слідчими була отримана інформація про те, що ще у 2014 році цей чоловік, перебуваючи у складі НЗФ, вночі привозив на вантажному автомобілі якісь мішки та носив їх до свого будинку і складав у літній кухні.

Читайте також: На Донеччині прикордонники виявили схрон з вибухівкою

Вилучене направлено до НДЕКЦ на дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-