Поранення в шкільному тирі: черкаські лікарі прооперували хлопця

Поранення в шкільному тирі: черкаські лікарі прооперували хлопця

Укрінформ
У Черкасах прооперували 14-річного дев'ятикласника, який отримав поранення у тирі дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) №2, що знаходиться у приміщенні 9-ї гімназії.

Про це повідомив виданню Вичерпно головний лікар Черкаської обласної дитячої лікарні Микола Кондрацький, передає Укрінформ.

«Операція пройшла нормально, але фактично куля пройшла навиліт, вона повністю прошила мозок. Проблема в тому, що вхідний отвір знаходиться в правій скроневій області, а вихідний - в лівій», - поінформував Кондрацький.

Зараз лікарі продовжують боротися за життя 14-річного хлопчика, адже залишається велика загроза його життю. Ніяких прогнозів медики поки що не дають.

Тренера, на чиєму тренуванні неповнолітній хлопець отримав вогнепальне поранення в голову, затримали.

Читайте також: На Запоріжжі викрили школярку, яка курувала суїцидальну групу у соцмережі

Як повідомила Укрінформу речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк, речові докази з місця події поліцейські вилучили та відправили на відповідні експертизи.

Тренера затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї і бойових припасів) Кримінального кодексу. Поліція встановлює всі обставини події. Слідство триває.

Читайте також: На Полтавщині семеро школярів отруїлися невідомою речовиною, одна дитина - в лікарні

Як повідомляв Укрінформ, трагедія в Черкасах сталась 19 квітня. 14-річний юнак отримав кульове поранення в голову у тирі ДЮСШ №2, що знаходиться у приміщенні 9-ї гімназії.

Постраждалого хлопця медики швидкої у важкому стані доставили до Черкаської обласної дитячої лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-