Під Запоріжжям сталася смертельна аварія за участю патрульного

Під Запоріжжям сталася смертельна аварія за участю патрульного

Укрінформ
Під Запоріжжям, на трасі Харків - Сімферополь сталася аварія, в якій одна людина загинула, ще троє - отримали травми. За кермом одного з автомобілів був співробітник патрульної поліції.

Про це журналістам повідомили в Державному бюро розслідувань, передає Укрінформ.

За попередньою інформацією, 18 квітня о 19:30 на автошляху Харків-Сімферополь 35-річний працівник Управління патрульної поліції в Запорізькій області, керуючи власним автомобілем «Subaru Legacy», при здійсненні обгону не впевнився в безпечності маневру, виїхав на зустрічну смугу де зіткнувся з автомобілем «Daewoo Nexia».

Читайте також: ДТП на Миколаївщині: ритуальний автомобіль з тілами померлих від COVID-19 їхав до крематорію

«У результаті ДТП, 29-річна пасажирка автомобіля «Subaru» від отриманих травм загинула на місці. Водій «Subaru» та його 7-річний син, а також 38-річна пасажирка автомобіля «Daewoo» з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні. На щастя, 1-річний та 4-річний пасажири «Daewoo» в ДТП не постраждали», - йдеться в коментарі ДБР.

Читайте також: У Харкові 19-річного юнака засудили до дев'яти років ув'язнення за смертельну ДТП

Попередня кваліфікація кримінального провадження: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-