У Дніпрі запрацювала відремонтована лікарня Укрзалізниці

У Дніпрі запрацювала відремонтована лікарня Укрзалізниці

Фото, відео
Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" за підтримки Дніпропетровської ОДА та Міністерства інфраструктури відкрило нову реанімацію й осучаснені відділення для прийому хворих на COVID-19 у Дніпровській лікарні на залізничному транспорті.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

«Після ремонту Дніпровська клінічна лікарня на залізничному транспорті може прийняти одночасно 110 хворих на коронавірусну інфекцію. Загалом наші 8 відомчих лікарень зараз лікують понад 530 таких пацієнтів», — розповів в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

У Дніпрі запрацювала відремонтована лікарня Укрзалізниці / Фото: Микола М’якшиков, Укрінформ

Він додав, що Укрзалізниця максимально залучила спеціалістів структурних підрозділів, зокрема філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд», для проведення реконструкції електромереж у залізничних лікарнях.

«На сьогодні ми отримали вже близько 60 млн грн державних коштів на лікування хворих на COVID-19. Близько половини цих коштів уже витрачено на медикаменти та на доплати медичним бригадам. У межах 1-2 місяців повністю використаємо залишок коштів. Окрім цих державних коштів, Укрзалізниця виділила 170 млн власних коштів, щоб на цей рік повністю забезпечити виконання програми лікування хворих на COVID-19», — зазначив Юрик.

За словами заступника міністра інфраструктури Дмитра Абрамовича, робота всіх лікарень Укрзалізниці знаходиться на постійному контролі Міністерства. Заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов розповів, що нову реанімацію лікарні для залізничників оснастили багатофункціональними ліжками з моніторами пацієнта. Загалом для цієї госпітальної бази за державні та обласні кошти було придбано: 55 кисневих концентраторів, 2,4 тис. біозахисних костюмів та майже 40 тис. засобів індивідуального захисту.

Читайте також: На Дніпропетровщині зводять нову амбулаторію

Як повідомлялося, на сьогодні з хворими на COVID-19 працюють 8 відомчих лікарень Укрзалізниці (три в Києві, дві в Харкові та по одній у Дніпрі, Львові та Одесі). У лікарнях Укрзалізниці вже лікувалися та продовжують лікуватися близько 1 тис. хворих на коронавірусну інфекцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-